Trend most a jó! Add át – napi magyar recept az új restart, ez a trend ma!

2019. március 3., vasárnap

Női téma a válás beadása, megoldás a nőnek a közvetlen ügyfélszolgálat!


Női téma ma a válás beadása!    Közvetlen információ a nőnek, ha válik!

Túl az év első hónapján, a beadott válóperes kérelmekre érkeznek a bírósági hivatalos iratok, vagy a még ősszel beadott válóperes kérelmekre a másik féltől és  ügyvédjétől a viszontkereseti kérelem nyomtatványok és mellékleteik!
(Nők számára gyakorta megdöbbentő a sok, merész állítás a bizonyítások hiányával ami a viszontkeresetekben érkezik!)
Iskolai szerelmekből lett első házasságok, majd 20+nők életében első válások irataiban a gyerek körüli ádáz állítások tömegével fordulnak elő.
Topp tipp a nőknek a válásról, hogy a mai válás akkor lesz jó a nőnek, ha még az első válóperes tárgyalás előtt kidolgozza válóperes kommunikációját szakembereinkkel, illetve tisztázza a válás nagyon fontos kérdéseit magában! (Sokkal több a valódi válási kérdés, mint azt elsőre egy kávé mellett gondolná……..)

Dolgozó nők, irodai alkalmazott nők számára egy időrabló tevékenység a válásra való felkészülés – válóper azonban csak ennek segítségével lesz jó a nőknek!
A komplex válóper lehetőség a  nőknek arra, hogy a nő vagyona, nő pénze ne vesszen el a későbbi házasság felbontása utáni időszak házastársi vagyonközösség megszüntetése perben és időszakban.

Válás zóna gyakorlata, nők válási tapasztalatai találkoznak a szakemberek segítőkészségével!


Minden nő más és más, minden nő körülményei és lehetőségei egyediek, más és más, így természetes, hogy a nők válása egyedi és a válás a nőnek akkor lehet jó, ha a szakemberek a nők válásait mindig egyedi esetként kezelik!
Különösen hangsúlyos a gyerekkel való válás témái között a részletes szülői jogok gyakorlása áttekintése, a szülői döntési térkép felállítása! 
Egy anya, ha válik számtalan élethelyzetre érdemes kiterjesztenie a gondolkodását – az élet magától nem oldja meg!
Ebben is közvetlen, részletes konzultációra számíthat az irodánkat megkereső nő!

Jó a nőknek az irodánk munkája során, hogy tudjuk eltérnek a 20+nők, 30+nők, 40+nők,50+nők válási motívumai, szándékai, a válásban látott lehetőségek.
Nő kora és mai válási szándékok más kérdéseket hoznak felszínre a válóperes kommunikációban!
Nincs két egyforma női élet, egyforma nő!
Válás zóna eseti női válási ügyfélszolgálatán, az aktuális női válás konzultáción ez a szemlélet a meghatározó!

Nő méltósága, nő egészség védelme, nő lélek jelzései ezeken a válás konzultációkon elsőbbséget kapnak, miközben több szakma, több szakembere foglalkozik a nő valódi válási érdekeivel, szándékaival, ennek kommunikációjával!



Ha kiürűlt a kapcsolat, ha a válás beadása a kérdés!


A válás zóna konzultációja jó a nőknek válás időben!


30+nők eseteiben a gyerek a nőnek, lakás a nőnek a fókusz. 50+nők eseteiben a ház a nőnek, autó a nőnek, nő egészség áll a válási fókuszban jellemző módon.

Válóper trauma nőknek – Nők válása gyerekkel – Első válóper előtt – Válás beadása 2019 – Szülői vitákban – Válóperes ügyekben – Vagyonmegosztások vitáiban!



Bejelentkezés nőként saját üggyel, válással, válóperrel: +36/305-992-842 (hétköznapokon 10-17h)      valoperek@gmail.com