Trend most a jó! Add át – napi magyar recept az új restart, ez a trend ma!

2018. szeptember 8., szombat

Házasság vége után - Válás női ügyfélszolgálata információi


Házasság vége hol azonnal válással jár, hol hosszabb mérlegelési időszak előzi meg a nő életében.



30+nő, hol 30+élettárs, hol 30+feleség, amikor válás közben problémákkal néz szembe!
30+élettárs, 30+feleség, 40+asszony válása közben a takarékos válóper, a válás menete okosan megoldását kell, hogy keresse!
Okos nő számára az irodánk és szakemberei által biztosított modern válás, olcsóbb válóper a jó válási stratégia választása!


A 30+nő, 30+feleség a szakítással találkozik, válóperes  esetekből származó tapasztalataink szerint komoly veszteséget él meg a válások nagy többségében. (Első konzultáción a nők részéről a könnyek sem ritkák.)
Szakítás után szinte lehetetlen a fájdalom megélésekor önállóan praktikus, jó válási döntéseket meghozni.
Számunkra fontos, hogy a válás előtt a 30+nő visszanyerje lelkierejét, ehhez szakmai partnereinkkel közösen kommunikációs tréning, agyhullámokra alapozott önfejlesztő tréningek is elérhetőek szakmai kínálatunkban.

Válás komoly téma - Jó válás elérhető, de jó döntésekkel!


Fontos válási információ: Egyetlen 30+élettárs, egyetlen 30+feleség ne maradjon egyedül a szakítás és válás kérdéseivel, gondjaival!
 Csak a válás specialistáit keresse, a takarékos válóper ma elérhető!
Kerüljön Ön is azok táborába, kik okosan váltak el!

30+feleség a modern válás során a kidolgozott komplex válási stratégia eszközeivel éri el a gyermeke védelmét, saját érdekeinek és lelkének védelmét!  Válás közben feleség sok döntést kell, hogy megfogalmazzon.
30+feleség válása más, mint a 40+nő válása, gyakran gimnáziumig, közös egyetemi évekig nyúlik vissza az első házasság kezdete.   
   Válás alatt a felmerülő válóperes kérdés a gyermek, az adósság, a cég sorsa is!



Ház, cég, autó, értékes bútorok - van mit vesztenie a válás alakulásán!


Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..Olvasson itt is erről!
Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-17h) valoperek@gmail.com, vagy közvetlenül valas.no@eposta.hu